Beyler sms aldım bi tane won club sitesinden 500 verdi yatırım yok min 2k Max 5k çekim değerlendirin
Çekimi de ödediler
Beyler sms aldım bi tane won club sitesinden 500 verdi yatırım yok min 2k Max 5k çekim değerlendirin
Çekimi de ödediler
Link hanii
Otomatik mi yüklendi yoksa canlı destekten mi aldın başkanım
sadece msj gelenlere eklıyolar bedava kayıt olmayın
Nerden talep ettin
Kanka SMS geldi dedim eklediler smsi de attım üstte siz de bağlanıp SMS geldi diye isteyin
Vermmiorr
Yok vermiyor
Aynen ole
aynen bana da vermedi
sadece sana özel eklenmiş kuzenim üye oldu ona da eklenmedi boş yere bilgilerimiz gitti
deneme bonusu verilmiyor boş yere üye olmayın
şartlar böyleymiş
500₺ Deneme Bonusu, yalnızca bonus datamızda yer alan üyelerimize özel olarak sunulmaktadır.
Bonus hakkınız bulunması halinde, üyeliğinizin ardından bonusunuz otomatik olarak hesabınıza tanımlanacaktır. Manuel bonus tanımlaması yapılmamaktadır.
Hesabınıza bonus eklenmediyse bonus hakkınız bulunmamaktadır.
Bonus kapsamında yer alıyorsanız tarafınıza SMS ile bilgilendirme mesajı gönderilmektedir. Tarafınıza SMS gönderimi sağlanmadıysa maalesef 500₺ Deneme Bonusundan yararlanmanız mümkün değildir.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
adamlar manuel ekleme yok hakkınız varsa otomatık eklenıyor dıyor sen nasıl manuel eklettın acaba
Bro valla yazdım canlıya eklediler…
Pek inanmadım çünkü bana da eklemediler ne dedin de eklendi
SMS geldiği zaman üyelik ne zaman olursa olsun bağlanın eklenir
Birader sana yalan borcum yok ki üstte yazdım böyle bi SMS aldım tam olarak nedir diye sordum ocablı destek de üyeliğiniz olmadan kontrol edemiyorum dedi üye olup tekrar bağlandım SMS ekran görüntüsünü attım eklediler…millet faydalansın diye haber veriyorum finalde yalancı çıkıyorum…biraz ayıp oldu bro