Vodafone ve ya diğer fatura ödemeleri bozduruyorum bilginize

Şikayet Üzerine konu kilit!

1 Beğeni

Bilgi

Nasl yapıcaz

Ben yapabilirim ama arkadaşa güveniyorsanız yapın çünkü kimse 2750ye 2000 asla odemez oderse kendisiniyle gurur duyarim:)

Dolandırıcı inanmayın MK sonra siekrler sizi

1 Beğeni

Bana söylüyorsanız dolandırıcı değilim ama 2750yede 2000 asla ödenmez ve bende yapmıyorum başka birinden yapıyorum güvenilirdir asla dolandırmaz yapmanızı tavsiye etmem 2750ye 950tl için yapmayın zor durumdada olsanız yapmayın bana bakmayın benden adam olmaz​:rofl:

Nasıl oluyor bu

Sonra anlatırım şuan müsait değilim yapmak isteyen dmden yazsın ama dediğim gibi zor durumda değilseniz yapmayın değmez ben de yaptım pişman oldum

Sana demedim la knka 2750 2000 kimse vermez

1 Beğeni

Anladım tahmin etmiştim yinede acaba bana mı denildi diye düşündüm:)

baytar kardeşim burayıda sana ben gösterdim hatırlarsın hugobetten terbiyesizlik yapma bilmeden

öncelikle baytar kardeşim seninle tanışıyoruz zaten ve ben vodafonedan alınan parayla oyun parası alıp satıyorum bi bok bilmeden de konuşma gevsek gevsek 2750 e 950 karsılıgı bozduran da devam etsin kardeşim o zaman denemeden bilmeden boş konuşmayı bi bırakın oyun parası satıyorum zaten 2750 tl nin 2000 ini verip 750 kalanı ile al sat yapıyorum kardeşim burda sana 1500 tl beriyorum desem daha mı cok inandırıcı gelicek isteyen yazsın kardeşim

1 Beğeni

Bilgi

Bilgi versen

Arkadaşlar ben yaptırdım 1750 tl aldım ekstradan iptal ettirdim faturama hiç bişey yansımadı

Bilgi verirmisin

Bilgi alabilirmiyim

bende yaptım işlemim onaylandı beyler iptal ettirdi kısa kâr

Yardımxi olabilirim dilerseniz

Dolandırıcı değil önyargılı yaklaştım 5 işlem yapıyor 2. işlemde 1000 tl havale yaptı kalanınıda işlem bitince attı güvenilir