Serbet 250 direk çekilebilir, istersen 1000 yap 500 çek kolay çevrimli bonus

site ödemeyi her türlü yapıyor ondan yana bir sorun yok bilginize

1 Beğeni

Kimlik ön ve arka resminimi istiyolar kanka bonus için

1 Beğeni

Ya sen sitenin adamısın yada bunların tuzağına ortak oluyorsun şerbet dolandırıcı adamın reis reklamı yapılmasın çok can yakar bunlar

Sitenin adami kimlik bilgisi göndermeyin sakın dolandırıcı site cumartesi gunu beni 2000 lira dolandirdilqr

Sakın yollama kanka benim içime hiç sinmedi bu site

Ben hepinizin yerine denicem şimdi ödeme yapiyormu diye de kyc doğrulama nerde bulamadim

Yapma kanka

1 Beğeni

Yok kankam.üye olmam bile.

Eğer dolandırıcı site ise konu kapansın

Kafanız mı iyi beyler. kendim cekimini yaptım. ortada gizli saklı bir şey yok adamlar en basına dobra dobra yazmıslar zaten kimlik onayı istediklerini. size bursda boş vaadler verip siteye üye olupta deneme bonusu yok cevabı aldıgınız kolpacılardan mı sandınız beni. bu serbet bu promosyonu daha önce deneme bonusu olarak veriyordu orada da aynı kimlik onayı sorgulanıyordu. Ben kullandım cektim. bugün telegram adresinde gördüm o deneme bonusunda kvc2 doğrulaması yapıldıgı için ona saydılar tanımlamadılar. gören faydalansın diye paylaştık. adam gelmiş site adamı diye elli tane yorum yapmıs. her siteye tcni kendi ellernle veriyorsun ksrdeşim bugün mü burada problem oldu senin için? kafana silah mı dayadık üye ol diye gördük insanlık ettik paylaştık sen üye olma geç kasma bu kadar gerek yok

1 Beğeni

Site dolandırıcı dogrulamadan sonra ip yalanı veriyor siteyi ilk defa gördüm ve evde kimse yok benden baska

Kimlik dogrulamasindan sonra birde kimlik topluyor

Dostlar elimde ziraat burs kartı var kredisini hangi siteye atabilirim

Ben 500 çekmiştim siteden

1 Beğeni

Ben de 500 çekmiştim ama kimlik ve selfie iletmiştim

1 Beğeni

Öder ama 250₺ için değmez bu arada mesaj gelmişti 2000 yatır direk 4bin çek desteğe bağlandım doğrudur denildi güvenemedim hiç oynamadan hem de sevgililer günü hediyesidir dediler

2 Beğeni

Ulan çakkal bilgileri aldılar canlı destek ip yalanı söyleyip hemen engellediler beni dolandırıcı site arkadaşlar sakın girmeyin bu çocuğuda engelle admin

Sakın bulaşmayın bu siteye

Banada aynısını dediler sıkıntı olurmu ya bilgileride verdik bişman oldum verdiğimede

Git l’@n işine öyle bi yalan konusuyonki bu tarz siteler kimseye para ödemez geçen gün grandpashabetten kazandım kumar borcum vardı gittim avukatın hesabına yatırdım bitirdim kurtuldum hala deneme bonusu bilemem ne boşa oynamışız o kadar paralarla buda yalan konusuyor kim kime para verir beleşten yürü git