Egebet Kişiye Özel 500 TL Nakit Eklemiş Hesaplarınızı Kontrol Edin

Max Çekim 5000 her alanda geçerliymiş

Yatırım olana mı eklenmiş birde güncel link paylassaydin iyiydi

1 Beğeni
1 Beğeni

Beyler ben aldım bonusu ama 1 kat bile çeviremedim oyunlar asla 1tl bile artı bakiye yspmıyor aynı holiganbet gibi deneyin ama kimsenin kazanacağını sanmıyorum bana yeni üyelik bonusu diye verdiler

Son 3 ay icerisinde min 5000 tl yatirimi olana eklemis

Valla ben yeni üye oldum canlı destekten istedim 500 tl eklediler ama tırı vırı ödeme yapmıyor oyunlar

1 Beğeni

Ne yazdın canlı desteğe ben yazdım vermedi

500 tl bonus ekliyormuşssunuz alabilirmiyim dedim verdi

1 Beğeni

Bende şimdi aldım temsilciden biraz sitemkar konuşunca ekleme yaptı

1 Beğeni

1 Beğeni

Bonusun ismi ne

Ya yok öyle bir bonus. Biri ortaya bir laf atıyor

Bunus vermiyor dostum

Sanırım alanlar deneme bonusunu almış banada eklenen bişey yok!

Yeni üye oldum deneme için İP Dedi 500 nakit içinde saçmaladı bir şeyler kafası güzel heralde:)

Hey admin deneme bonusu diye değiştir

500 tl deneme bonusu veriyor

Bana da aynı yalanı söylediler. İlk uyelifim ama ip cakismasiymis nasıl oluyorsa

benim egeye belki total yatırımım 700-800K üstüdür ama ekleme olmadı arkadaşım total yatırımı 10 k bile değildir ona eklenmiş girdim baktım çevrimsiz 500 tl eklenmiş sınırsız çekim ben yazdım destege bana yok dediler dedim arkadaşıma eklemişsinix ben site kuracak kadar para yatırdım alamıyorum dedim zırvaladı yok telegram bonuslarına bak vs vs cıktımbende başlarım 500 tlye

Tokatçı site zaten 300₺ ödemeyen liselilerin sitesi. Pek umut bağlamayın bunlara. Kaybettikleri üyeleri çekme çabaları bu eklemeler.

Bu alt yapıya ait hiç bir sitede oynanmaz 10 tl bile yatırılmaz holigan jojo ege

1 Beğeni