Bilinçli oynayin

Merhabalar nasılsınız arkadaşlar ben kötü bir niyetle kesinlikle yazmam kumarin saati olmaz ne zaman isterse o zaman verir takip edin oyunları ben 4 yıldır bu oyinlarin içindeyim evet bazılarınız diyeceksiniz slotlar kazanç elde edemedim vermiyor diye kayıp yaşarsın ayını sitede gene yatırım yapar gene kaybedersiniz sakin olun bilinçli oynayin başlıktaki gibi illa ki kazansiniz kendinizi üzmeyin bol şanslar dilerim

2 Beğeni

Haklısınız sonuna kadar kaybettim diyip üzünülmemeli asla ve elbette kazandım diyede sevinilmemeli illa gidiyor ve geliyor. Geçen gün 5 bin kaybettim arkama bakmadım mola verdim sonraki haftalarda düşüneceğim.

1 Beğeni

Knka rtp si yüksek bu site öner sene Allah aşkına 1000tl atiyom 5 dk dayanmıyor 0 belki 6 7 siteye yatırım yapiyorum

1 Beğeni

kanka betpas dene istersen ilk yatırım 2000 attı sonra diğer yatırımı yedi sonraki yatırım 4000 attı bana hepsinde 500tl yatırdım ama şu an felaket zarar yaptı kız arkadaşımda oynuyor ilk yatırım onada 500 den 3 bin attı. Kısa vade al kaç deneyebilirsin ama ne kadar senin için işe yarar bilmiyorum. Site övmüyorum kendi riskinle denemek istersen buyur.

1 Beğeni

Betpas veriyor ilk yatırıma vermiyor istersen 5 bin TL at ikinci yatırımda kazanç veriyor mutlaka tabi şan■■■■a olmak var