Nasıl bi kumpastayiz ki anlamadım gtti beklemesi bile heyecanlı biz bitimsiz agalar bunca aci kimse doyurmaz üstelik bu kadar basit sahitsiniz para gelsin vala o siteden oynicam
Kimsenin heyecanını bekleyişini kırmak istemem sadece soruyorum bu kadar kolay nasıl olabilir ya adam site sahibi kırdı kafayı açın lan siteyi dagatin sonra zaten toplarız kafasında yatirimsiz odicekse eğer ki odemicekse neden böyle siteler açılıyor bir türlü mantığını anlamış değilim sakın demeyin şimdi bilgi topluyorlar zaten heryerde bilgimiz var sanki interpolmu ariyor bizi neden böle site açıyorlar
Ben de çekim verdim gates of olympus çok iyiydi ama 1000 çarpı atmışsa ödeyeceklerini düşünmüyorum bir sürü yatırımlı deneme bonusları kazanmıştım alacaktım o parayla öderlerse dediği gibi kral sitedir ve paylaşan kişiye minnettar olurum ama site iyi siteye benziyor bur yandanda ödeneklerini düşünüyorum şu 1000 çarpı olan arkadaş moralimi bozdu:)
desteğe yazdım 24 saat içinde onaylanacaktır diyor ek işlem gerekiyor mu doğrulama gibi vb. dedim ek işleme gerek yok,çekim verdiyseniz iletilecektir dedi