Ben sana bir yol aldiririm kendini başka yerde bulursun
Ekür siteyi mi savundum daha yeni çekim vermişdim saat orda tarih orda görünce yorum yapdım amacın ne dayko cozemedim
Üye engellenmemiş, konus silinmemiş, ilgili firma ile iletişime geçilmiş yazılmış kimi savunuyor gibi duruyorum?
Kardeşim adamın çekimi 7 saat gelmemiş ben bu sitenin nesine güvendin diyorum paran mi kaldı diyorsun ben öyle sitede niye oynim mesela
Çekimle ilgili durum onaylanmış ama gitmemiş, burada finansla iletişime geçip gerçekten gönderilip gönderilmediği konusunda hesaplar inceleniyor farklı bir durum var ve sorunu çözmek için iletişimdeyiz. Ayrıca burada ki bir çok kişinin sorunu çözülmüştür. Çözülmeyenin sponsorluğu iptal edilip yatırımı karşılanmıştır.
Ne bilsin 3 gün önce foruma gelmiş her yere sıkıyor.
Takma
Kardeşim böyle yırtık dondan fırlar gibi konuşman hiç hoş değil bu forumu sorun yaşarsak muhatap bulalım diye kullanıyoruz yoksa aq bu şekilde konuşmanın kimseye bir + yok 10 yıldır kumar oynuyorum eskiden haftada bir çekim vardı aq ödemeleri yapanlarda siteler değil aracı kuruluşlar tabi ki de ara sıra aksaklıklar olabiliyor
Kes kan boş adam işin gücün kumar burda adminler sohbet ediyorum sen gibi boslarla yarıştırmam.ceneyi
admin hocama çok teşekkürler sayesinde güzel bir şekilde sonuçlandırdık