Atv katlanın reklamını yapıyo la :D

Üstteki resmi gönderdim canlı desteğe ekledi frespini 75 tl verdi gayes of 1000 e girdim 500 çarpan attı 2000 yaptı bakalım gelicekmi

Bende aldım ama kazanamadım. Yine de teşekkür ederim paylaşım için.

1 Beğeni

Ben destekten aldım ama kaybettim.

Kaç

Betten farmladın

1 Beğeni

2 tl :grinning_face:

@diegopepe

1 Beğeni

Bende simdi aldım bonusu

230 tl topladı 200 satın alım yaptım 2030 tl verdi ilk defa şansım iyi gitti

Cekim yapabildin insallah kardeşim

Reis valla 5 dakikada geldi iyiymiş

Hiç yatırımım yoktu belki vermezler diyordum ama geldi hesaba

Güle güle harca kardeşim

1 Beğeni

Eyvallah reis

1 Beğeni

millete bok atcagina adam akilli izle gordum diyorum niye yalan soyleyelim gordum hatta burdaki konuyu paylaşan adamin ss ni aldim tg botuna attim direk aldim sana foto cekmi demis adam bu resmi at demis okudugunu anlamiyosun daah

varsa elinde ilk yarı link at izleyim.ben bulamadım.Benim derdim adminle yada postu paylaşanla yada bonusu alanla degiil siteyle​:rofl:Eger böyle bişey yapmışlarsa canlıya sövmeye gidicem senlik bişey yok yani

Millete bok atmıyorum.Ben bonus vermiyorlar demedim zaten.Ben site kendi reklamını yapmak için böyle bir montaj yapmış olabilirler dedim.Maçın ilk yarısını arıyorum.Buldugumda adminin attıgı dakikayla karşılaştırcam.Dogruysa zaten dedim adminden özür dilicem diye.Sana noluyor onu anlamadım

Maçı bende ATV kanalından izledim var. Twitter’a gir istersen o kadar insan yalan söylüyor olamaz.

1 Beğeni

Verdikleri bonus fresbin bin Bon diye bir oyunda geçerli, kimseye 1 TL kazandırmaz

Oyun tamamen kaybetmek için çıkarılmış